Direct advies nodig? Bel ons:
085-0479066

Multitransporter

Multitransporter? Wij zijn 24/7 bereikbaar

De beste multitransporter voor de beste prijs!

Al flink wat jaar is Aanhangwagens Gelderland een gevestigde naam in aanhangwagens. Wij zijn bekend met alle vormen van vervoer achter de trekhaak, dus ook multitransporters. U wilt er immers zeker van zijn dat wat u ook vervoert, het moet veilig en goed beschermd aankomen op uw bestemming.

In overleg met u verzorgen wij graag het onderhoud en leveren wij een nieuwe multitransporter uit eigen voorraad door héél Nederland, dus ook in de omgeving van Gelderland!

Heeft u vragen over een specifieke multitransporter of zoekt u een gebruikte multitransporter? Bel met onze adviseurs via het servicenummer ☎ 085-0479066 Zij helpen graag met het (ver-)kopen, huren of plannen van een afspraak voor onderhoud en/of reparatie van uw multitransporter.

Zoekt u een multitransporter in Gelderland?

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met elk type multitransporter. Hierdoor kunnen wij naar uw wens praktisch alle soorten aanhangers leveren, monteren, onderhouden en repareren.

Bel, mail of kom langs!

Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw ideale aanhanger of trailer? U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf aan de Drielseweg 4, 5321 NC in Hedel. Maak voor een vrijblijvende offerte gebruik van het contactformulier op deze pagina of bel ons.

» Wij zijn ook verhuurder van elk type multitransporter

Multitransporter? Wij helpen u dag en nacht!

Vraag of offerte voor multitransporter nodig? Bel vandaag nog!

Bel: 085-0479066